Logo

eugenik.dk

Om race-hygiejne og IQ-forskning

Validate

Den 15 november 2013

Opdateret: 16. november 2013

Kommentar i Jyllands-Posten af lektor Lars Larsen, Psykologisk Institut, Aarhus Universitet. Lars har siden ca. 1990 været forskningsassistent for Nyborg og sidenhen været hans tro væbner med ofte aggressive angreb på enhver kritiker, ligesom han og Nyborg har udgivet flere artikler. Han blev trods dette i 2008 valgt til tillidsmand for kollegerne på instituttet og har nu i et par år efter indstilling fra institutledelsen været studieleder. Her udtaler han sig karakteristisk uden at kende den mindste smule til fakta. De oplysniger, der her viderebringes, har Lars fra gårsdagens smæde-email fra Nyborg, hvor han jo stod på listen af modtagere.

Nyborgs smæde-email, rundsendt til ca. 150 af hans formodede støtter, bliver publiceret på Jared Taylors ekstremt højreradikale forum American Renaissance. (PDF her.)

Nyborgs artikel er blevet strammet væsentlig op i forhold til orignalen. Væk er Nyborgs patetiske klynkeri om emeritus status og alle de ulykker der helt uforskyldt er overgået ham. Nu nu ligner det et ægte kampskrift.


Permalink