Logo

eugenik.dk

Om race-hygiejne og IQ-forskning

Validate

Den 31. december 2013

Opdateret: 4. januar 2014

Vennerne på Stormfront annoncerer et festskrift for Richard Lynn udgivet af Lynns egen tænketank Ulster Institute for Social Research, hvoraf Nyborg er medlem af den såkaldt Academic Advisory Council (PDF her.)

Læg i øvrigt mærke til, at der nederst i indlægget linkes til Nyborg-proselyten Emil Ole William Kirkegaard hjemmeside, som tilsyneladende har liggende komplette PDF'er af Nyborgs bog fra 2003 og hans Hans Eysenck hyldest, som blev udgivet i forbindelse med ISSID mødet i Århus i 1997. Hvordan det forholder sig rent copyright-mæssigt er et åbent spørgsmål, men da Emil Ole William (også) er bestyrelsesmedlem i Piratpartiet er det nok noget han er sådan cirka fuldstændig ligeglad med.

Charmerende Richard Lynn fremviser sin indtagende fysiognomi til ære for Helmuth Nyborg og hans festskrift.

Hyldest-skriftet (PDF), udgivet af Lynns tænketank til ære for ham selv, er i øvrigt en kopi af det hyldest-nummer af Personality and Individual Differences hvori Nyborgs fup-artikel forekommer, som er kendt uredelig og som UVVU har anmodet ham om at trække tilbage. Naturligvis kommer hyldest-skriftet også til at indeholde Nyborgs kaminpassiar med Richard Lynn, en hyggelig interview-artikel i bedste Familiejournalen stil. Et sjovt og anderledes indslag i et angiveligt videnskabeligt tidsskrift. Besynderligt nok har Ulster Institute for Social Research fået tilladelse til et genoptrykke artiklerne af forlaget Elsevier, men det er måske trods alt begrænset hvad der kan tjenes af penge på dem.

De hylder i det hele taget hinanden rigtig meget i vennekredsen, så de er simpelthen med på det nyeste nye. Anerkendelse er jo hot for tiden i den terapeutiske praksis:

Der er gået en god petit-journalist tabt i Helmuth Nyborg. Navnestoffet kunne have fået sig et tiltrængt løft.


Permalink