Logo

eugenik.dk

Om race-hygiejne og IQ-forskning

Validate

Fik du fedtet rotten?

16. februar 2011

Journalist ved Berlingske Tidende Dorte Toft er blevet inspireret af Penkowa-sagen ved KU til at skrive om Helmuth Nyborgs kønsforskning og stiller denne dag spørgsmålet: Lettere at tjekke antal rotter end skolebørn? (PDF her.) Og tankevækkende er det, at altimens Milena Penkowa af den samlede presse er blevet udsat for hekseprøven:

"Flyder hun ovenpå, er hun en heks, som skal brændes på bålet. Er hun uskyldig, så drukner hun... men kommer i Paradis",

sluges Nyborgs nonsens råt og ufordøjet af den samlede presse, radio og TV, DR2's "Danskernes Akademi", højskoler, Folkeuniversitet, osv. Og alle har tilsyneladende købt løgnen om det onde universitets politiske korrekte forfølgelse af den tapre forsker, som blot fortæller sandheden.

I artiklen citerer Dorte Toft Benny Lautrups kronik i Jyllands-Posten, ( 6. juli 2007) hvori han hævder, at Nyborg næppe var blevet anklaget for fusk, hvis hans resultater havde vist, at kvinder var mere intelligente end mænd. Ad samme åre kan man spørge: Hvis Helmuth havde været 36-årige Helmine, var hun så blevet druknet, radbrækket og brændt som Penkowa, med slet skjulte hentydninger til udførte seksuelle tjenester?

Måske kan Dorte Toft — kendt som kvinden der afslørede storsvindleren Stein Bagger — nu medvirke til at afsløre forskningens Stein Bagger.

Refns Satire - Rotteræs (Ingeniøren)

Damens synder ufortalt — de er uden tvivl talrige — er den behandling, den unge, kønne Milena Penkowa har modtaget fra pressen skandaløst fordomsfuld og sexsistisk. For at rette op på det, og for at sikre, at der trods alt er en vis kønslig ligestilling og retfærdighed til, skal jeg være den første til her på bloggen at antyde, at Helmuth Nyborg i sin tid var målet for geronto-homofilt begær fra en daværende navnløs universitetsrektor. Kan det være forklaringen på, at han fik lov til upåtalt at fortsætte sin uredelige adfærd? Inquiring minds want to know!


Permalink