Logo

eugenik.dk

Om race-hygiejne og IQ-forskning

Validate

Den 16. januar 2018

Opdateret: 18. januar 2018

Kristeligt Dagblad rapporterer at Dansker deltog i kontroversiel konference om racehygiejne (PDF her)

Personen overskriften omhandler Nyborg-proselytten Ole Emil William Kirkegaard.

Emil Ole William Kirkegaard har bl.a. gjort sig bemærket ved offentligt at sympatisere med pædofili, herunder at med fantasier om voldtægt af mindreårige, blot de sover eller er blevet bedøvede først. Derudover er Emil Ole William Kirkegaard nok mest kendt som styrende medlem af Piratpartiet, som han blev strittet ud af, for derefter at oprette enmands-partiet “Internetpartiet” som nu er forsvundet fra jordens overflade, formentlig fordi Emil Ole William Kirkegaard på partiets hjemmeside offentliggjorde et større antal folketingsmedlemmers CPR numre, en handling som efterfølgende blev til en politisag for Emil Ole William Kirkegaard.

Herudover er Emil Ole William Kirkegaard kendt for at være tæt tilknyttet diverse højreekstreme bevægelser, herunder neo-nazister. Han er alene her i januar 2018 blevet intenst omtalt i engelsksprogede medier. Se de henvisningerne i Wikipedia artiklen om Emil Ole William Kirkegaard (PDF dump dato 2018-01-18 her). I dansk sammenhæng er Emil Kirkegaard imidlertid nok mest kendt som tro væbner og “føl” for tidligere professor Helmuth Nyborg, hvor han sandsynligvis er indtrådt som “regnedreng” for den notorisk matematiske nullitet professor Nyborg. Se blandt andet om deres samarbejde på Nyborgs hjemmeside.

Det er også relevant at fremhæve, at Helmuth Nyborg også har deltaget i de nævnte konferencer på UCL med hovedindlæg, se HER og HER, og at han ligeledes er dybt involveret i højreekstreme bevægelser både i Danmark og i udlandet, herunder neo-nazistiske kredse, f.eks. omkring tidsskriftet Mankind Quarterly, grundlagt af Otmar von Verschuer, der som nævnt i HER og HER var mentor for Dr. Josef Mengele og i øvrigt aftog det “biologiske materiale”, som Mengele “indsamlede” i KZ-lejrene til “forskning”.


Permalink