Logo

eugenik.dk

Om race-hygiejne og IQ-forskning

Validate

Den 28. januar 2014

Opdateret: 5. april 2014

Peter Neerup Buhl skriver en hyldest til Ebbe Vig i nynazisternes on-line publikation Nationaldemokraten. Denne hyldest er forudligelig og ret uinteressant. Det interessante er imidlertid Ebbe Vigs kommentar i kommentarfeltet, hvor han underskriver sig med sit vante pseudonym "Sonia". Vig skriver:

»Det skal måske lige anføres at bedømmerne i UVVU-sagen intet havde at udsætte på den model og de data, som Vig havde leveret Helmuth Nyborg. Resten af UVVU-bedømmelsen var i øvrigt helt hen i vejret. Det fremgår af:

http://danmark.wordpress.com/2014/01/16/professor-mammen-kan-ikke-regne-og-det-kan-uvvu-heller-ikke/

Jo, indklagerne havde sat alt i gang i pressen under sagen forløb og i skrivelserne til UVVU for at få anerkendt fejl i Nyborgs forskningsartikel med total irrelevante henvisninger til Vig’s tidligere virke.

Vigs kommentar var, at han i grunden aldrig havde haft en komplet oversigt over hele sin skriftlige aktivitet gennem årene inklusive indholdet af en (fejl-)refereret telefonsamtale med et uforskammet folketingsmedlem, der havde ringet ham op. Så det var i grunden ikke så galt set i det lys.

Sonia«


Permalink