Logo

eugenik.dk

Om race-hygiejne og IQ-forskning

Validate

Den 3. juni 2011

Opdateret: 25. marts 2017

En stolt og glad Helmuth Nyborg på holocaustbenægternes møde

Ekstrabladet (PDF her) har den 3. juni 2011 haft held til at skaffe et billede af Nyborg omkranset af nazister og nazi-sympatisører. Her ses han stolt og glad, med armen kærligt om racisten, Ku-Klux Klan manden og holocaust-benægteren David Duke. Til venstre står den militante danske nazist Daniel Carlsen, som har fået våbentræning som frivillig i livgarden, og yderst til højre, svenske Björn Björkqvist fra Svenskarnas parti (som tidligere hed Nationalsocialistisk front.)

Billedet er taget ved et anti-semitisk og anti-indvandrings seminar under titlen “Revolt against Civilization”, arrangeret af Holocaustbenægter foreningen “Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning”, som har webadressen “holocaust.nu”. Seminaret har sin titel efter Lothrop Stoddards racistiske manifest fra 1922. Så nu er Helmuth Nyborg omsider kommet ud af skabet som utilsløret nazi-sympatisør. Det er dejlig med anerkendelse, og Nyborg ser ud til at nyde positionen som de danske nazisters beundrede race-teoretiker. En dansk H.F.K Günther.

Mosaisk.com er et stærkt antisemitisk websted redigeret af den kendte danske nazisympatisør, advokat Knud Bjeld Eriksen. Niveauet illustreres af denne nazi-inspirerede karikatur som er hentet fra sitet.

Weekendseminaret blev en succes, skriver Altermedia Danmark den 30. maj 2011.

På Junikredsens blog findes en udførlig beskrivelse af arrangementet og dets deltagere (PDF her) Det er bl.a. den højreradikale, antisemitiske Martin Kasler, der står bag bloggen Junikredsen.

Også på arvtageren til “holocaust.nu”, Mosaisk.com er Nyborg en helt. Så meget, at man har gjort sig den umage at oversætte Kevin MacDonalds review af Decay-artiklen (se 5. maj 2011) til dansk (PDF).

Panelet ved seminaret “Revolt against Civilization” omfattede en lang række højreradikale, Holocaustbenægtere og nazisympatisører. Dr. Tom Sunic, Dr. Alexander Jakob, Dr. David Duke, Professor emerit. Helmuth Nyborg, Professor Kevin MacDonald, Dr. phil. Christian Lindtner.

Revolt Against Civilization på Mosaisk.com

Omtalen af indlægget af “Professsor Nyborg” (sic!) på seminaret “Revolt against Civilization”. Fra webstedet mosaisk.com.


Permalink