Logo

eugenik.dk

Om race-hygiejne og IQ-forskning

Validate

Danser med nazister

3. juni 2011

Ved sin afskedsforelæsning på Aarhus Universitet fortalte Helmuth Nyborg at han kom fra en familie af socialdemokrater og frihedskæmpere, og hånede den tanke, at han skulle have sympati for nazismen. Det var en udtalelse, der allerede dengang syntes løgnagtig, hvis man da ellers kendte noget til mandens udtalelser og forbindelser.

Sidst vi hørte fra Helmuth Nyborg, var da han blev hyldet af danske nazister den 13. februar 2011. Og den hæder har fået Nyborg til igen at optræde sammen med nazisterne, denne gang til et anti-semitisk og anti-indvandrings seminar "Revolt against Civilization", arrangeret af Holocaust-benægter foreningen "Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning". Så nu er Helmuth Nyborg omsider kommet ud af skabet som utilsløret nazi-sympatisør. Det er dejlig med anerkendelse, og Nyborg ser nu ud til at være blevet de danske nazisters beundrede race-teoretiker. En dansk H.F.K Günther.

Ekstrabladet (PDF her) har den 3. juni 2011 haft held til at skaffe et billede af Nyborg omkranset af nazister og nazi-sympatisører. Her ses han stolt og glad, med armen kærligt om racisten, Ku-Klux Klan manden og holocaust-benægteren David Duke. Til venstre står den militante danske nazist Daniel Carlsen, som har fået våbentræning som frivillig i livgarden, og yderst til højre, svenske Björn Björkqvist fra Svenskarnas parti (som tidligere hed Nationalsocialistisk front.)

Se endvidere omtalen af weekendseminaret på:

  • Det journalistiske research kollektiv Redox
  • Netavisen P77
  • Det højreradikale websted altermedia.
  • Omtalen af mødet på hjemmesiden for holocaust-benægter foreningen "Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning", der karakteristisk nok har webadressen holocaust.nu! — her lægges ikke skjul på hvad man går ind for, og Nyborg kan bidrage med de akademiske argumenter.
  • Den højreradikale blog Balders blog, som her har en hel Helmuth Nyborg hyldestside.


Permalink