Logo

eugenik.dk

Om race-hygiejne og IQ-forskning

Validate

Fik du fedtet rotten?

16. februar 2011

Thumbnail for article Fik du fedtet rotten?

Journalist ved Berlingske Tidende Dorte Toft er blevet inspireret af Penkowa-sagen ved KU til at skrive om Helmuth Nyborgs kønsforskning og stiller denne dag spørgsmålet: Lettere at tjekke antal rotter end skolebørn? (PDF her.) Og tankevækkende er det, at altimens Milena Penkowa af den samlede presse er blevet udsat for hekseprøven:

Læs mere...

Thumbnail for article Nazi-ros til Helmuth Nyborg (og DR2)

Denne dag er der nazi-ros til Helmuth Nyborg. Rosen udstrækker sig også til udsendelsesrækken "Danskernes Akademi" på DR2, hvor Nyborg som nazisterne siger "fra tid til anden [får] taletid".

Læs mere...

Dekan Svend Hyllebergs fremragende svar (PDF her) på Informations besynderlige Nyborg-dyrkelse i avisen den 11. januar. Indlægget kan tolkes som Aarhus Universitets uofficielle svar på interviewet, hvor Nyborg portrætteres som en forfulgt stakkel. Hylleberg skriver bla.a.:

Læs mere...

I disse dage afsendes protestskrivelser til Aarhus Universitet fra Helmuth Nyborgs faste støtter.

Læs mere...

Thumbnail for article Universitet i global heksejagt

Professor emeritus Helmuth Nyborg har denne dag et indlæg i Jyllands-Posten med titlen "Universitet i global heksejagt, " hvor hans kritikere, dekan Svend Hylleberg, fhv. institutleder, professor Jens Mammen og lektor Morten Kjeldgaard får tørt på. (PDF kopi i tekst og i scannet format, eller som lokalt web-link.

Læs mere...

Benny Lautrup er professor på Niels Bohr Instituttet ved Københavns Universitet, og har fremtrådt i den offentlige debat som stærk kritiker af Aarhus Universitets behandling af Nyborgsagen. Dog har Lautrup ikke skrevet at han som en af Nyborgs personlige venner reelt har partsinteresse i sagen.

Læs mere...


Permalink