Logo

eugenik.dk

Om race-hygiejne og IQ-forskning

Validate

I sin kronik i Jyllands-Posten den 23. august 2012 skriver Nyborg om sit Skanderborg-projekt:

»Tæskekarlene og tæskeuniversitet fastholder den dag i dag anklagerne om, at undertegnedes projekt og data roder. Derimod fortæller de ikke offentligheden, at de medinddrog hundredvis af variable fra sideløbende uafsluttede projekter. De fortæller ikke, at undertegnede for længst har fremsendt udtømmende, entydige grafiske og numeriske oversigter over, hvor mange børn der blev undersøgt, hvornår, og med hvilke instrumenter, i alle faser af alle projekterne siden de startede i slutningen af 1976. Universitetets løgne lever videre på nettet — og gentages ukritisk af andre.«

Læs mere...

Nyborg kalder til kamp

23. august 2012

Thumbnail for article Nyborg kalder til kamp

I Helmuth Nyborgs kronik i Jyllands-Posten den 23. august (PDF her) angribes en bred kreds af meget onde personer: professor Peter Harder, KU, rektor Lauritz Holm-Nielsen, AU, dekan Sven[d] Hylleberg, AU, kontorchef Anita Lange, Danmarks Statistik, medlemmerne af Udvalgene vedr. Videnskabelig Uredelighed, professor emeritus Jens Mammen, AU, adunkt Jens Kvorning, AAU, lektor Morten Kjeldgaard, AU, og i det hele taget "rektorer, dekaner, institutledere og den dominerende venstreorienterede politiske korrekthedsjunta, der korrumperer universiteter, udvalg, og dele af pressen."

Læs mere...

Thumbnail for article Nyborg afbildet i ORG rapporten

I rapporten om det højreekstremistiske netværk ORG udgivet af researchkollektivet Redox i dag, optræder Helmuth Nyborg på et af billederne. Billedet er taget i forbindelse med Den Danske Forenings offentlige møde på Hovedbiblioteket i Århus den 15. juni 2010.

Læs mere...

Den 15. maj 2011 offentliggjorde udviklingspsykologen Satoshi Kanazawa (London School of Economics and Political Science, UK) et blogindlæg på tidskriftet Psychology Todays webside under titlen "Why Are Black Women Less Physically Attractive Than Other Women?"

Læs mere...

Helmuth Nyborg er ømskindet over for kritik. Mens han hævder sin egen akademiske ytringsfrihed til det yderste, har han ikke megen respekt for andres.

Læs mere...

Danser med nazister

3. juni 2011

Thumbnail for article Danser med nazister

Ved sin afskedsforelæsning på Aarhus Universitet fortalte Helmuth Nyborg at han kom fra en familie af socialdemokrater og frihedskæmpere, og hånede den tanke, at han skulle have sympati for nazismen. Det var en udtalelse, der allerede dengang syntes løgnagtig, hvis man da ellers kendte noget til mandens udtalelser og forbindelser.

Læs mere...


Permalink