Logo

eugenik.dk

Om race-hygiejne og IQ-forskning

Validate
Thumbnail for article Nazi-ros til Helmuth Nyborg (og DR2)

Denne dag er der nazi-ros til Helmuth Nyborg. Rosen udstrækker sig også til udsendelsesrækken "Danskernes Akademi" på DR2, hvor Nyborg som nazisterne siger "fra tid til anden [får] taletid".

Læs mere...

Dekan Svend Hyllebergs fremragende svar (PDF her) på Informations besynderlige Nyborg-dyrkelse i avisen den 11. januar. Indlægget kan tolkes som Aarhus Universitets uofficielle svar på interviewet, hvor Nyborg portrætteres som en forfulgt stakkel. Hylleberg skriver bla.a.:

Læs mere...

I disse dage afsendes protestskrivelser til Aarhus Universitet fra Helmuth Nyborgs faste støtter.

Læs mere...

Thumbnail for article Universitet i global heksejagt

Professor emeritus Helmuth Nyborg har denne dag et indlæg i Jyllands-Posten med titlen "Universitet i global heksejagt, " hvor hans kritikere, dekan Svend Hylleberg, fhv. institutleder, professor Jens Mammen og lektor Morten Kjeldgaard får tørt på. (PDF kopi i tekst og i scannet format, eller som lokalt web-link.

Læs mere...

Benny Lautrup er professor på Niels Bohr Instituttet ved Københavns Universitet, og har fremtrådt i den offentlige debat som stærk kritiker af Aarhus Universitets behandling af Nyborgsagen. Dog har Lautrup ikke skrevet at han som en af Nyborgs personlige venner reelt har partsinteresse i sagen.

Læs mere...

Den 24. juni 2008 bragte dagbladet Information en artikel under overskriften Findes den ligtorn, Nyborg ikke har trådt på? ( PDF her )

Det er i forbindelse med denne artikel, jeg havde en kommentar i Informations debatforum, som siden har opnået herostratisk berømmelse, da den har været genstand for Helmuth Nyborgs klager over mig til UVVU og Aarhus Universitet, som dog blev afvist begge steder.

Læs mere...


Permalink